0 RSD
0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Dostava

Naša firma uslužuje celo tržište Srbije. Sva roba koja nam se nalazi na lageru i koja je naručena radnim danima do 13 časova biće poslata istog dana. Sve narudžbe izvršene subotom, nedeljom i praznicima ili posle 13 časova biće poslate sledećeg radnog dana.

Uobičajeni rok za isporuku porudžbine je 3 radna dana, a maksimalno 5 radnih dana od dana prijema obaveštenja da ste realizovali porudžbinu i prihvatili opšte uslove kupovine za naručene proizvode. Vremenski intervali u obaveštenju su informativni u slučaju usluga koje nisu garantovane u vremenu. TR Mandarin ne preuzima odgovornost za promene u roku isporuke zbog kašnjenja usled saobraćajnih prepreka, vremenskih uslova, praznika i povećanja obima posla kurirske službe.

Kuriri dostavne službe pošiljke donose na adresu navedenu za isporuku isključivo radnim danima, vikendom nema isporuke paketa. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite preuzimanje pošiljke. Kurir će Vas pre isporuke zvati na telefon koji ste naveli kao kontakt u porudžbini, a dobićete najavu isporuke i putem SMS ili Viber poruke. Obraćamo Vam pažnju da imate dva pokušaja isporuke. U slučaju da oba puta nema nikoga na naznačenoj adresi, pošijka se vraća pošiljaocu. Ako se odlučite da opet poručite isti paket, kurirska služba će naplatiti dostavu dva puta. Kurirska služba nije u obavezi da isporuči paket u određeno vreme. Nemamo mogućnost da utičemo na to u koje vreme će biti isporuka.

Za određena područja za koja Daily Express ili City Express dostavu vrši u drugačijem roku, odnosno u svakom drugom slučaju više sile i događaja koji se nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti - TR Mandarin ne snosi odgovornost. 

Isporuka se vrši putem kurirske službe D-Express ili City Express. 
Izaberite kurirsku službu koja Vam više odgovara!

Cenovnik dostave za D-Express: Cenovnik dostave za City Express:
Masa u kg. Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om
0.0 - 0.5 329.16 395,00
0.51 - 1,00 379.16 455,00
1,01 -2 415.50 495,00
2,01 - 5 579.16 695,00
5,01 - 10 687.50 825,00
10,01 - 20 895.83 1075,00
Masa u kg. Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om
0.0 - 0.5 295.83 355,00
0.51 - 1,00 362.50 435,00
1,01 -2 395.83 475,00
2,01 - 5 412.50 495,00
5,01 - 10 662.50 795,00
10,01 - 20 895.83 1075,00

 

Praćenje pošiljaka:

https://www.dexpress.rs/rs/pracenje-posiljaka

https://www.cityexpress.rs/pracenje-posiljaka/

Paketomat - Dexpress: 
Preuzmite paket u vreme koje Vama odgovara na 30 lokacija u Beogradu i još 30 novih lokacija u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Čačku, Kragujevcu i Nišu. Paketomati su postavljeni na Nis petrol i Gazprom benziskim stanicama, rade 24 časa dnevno, jednostavni su i bezbedni za upotrebu.Tu opciju imate kada izaberete Daily express za kurirsku službu. Vi morate svakako da date vašu adresu, i taj dan kada Vam šaljemo paket, dobijete jednu poruku sa linkom, gde možete preusmeriti Vaš paket na paketomat.

https://www.dexpress.rs/rs/paketomat

Paketshop: https://www.dexpress.rs/rs/paket-shop

Parcel shop - City Express:
Ne morate čekati kurira, usluga paket shop vam pruža fleksibilnost i štedi vreme. Mogućnost preuzimanja paketa u vreme kad Vam odgovara. Prilikom narudžbine Vi svakako unesite Vaše podatke za slanje. Pre isporuke dobijate poruku od City Express-a sa linkom Vaše porudžbine pomoću kojeg možete preusmeriti paket na Parcel shop u Vašoj blizini i preuzeti pošiljku kad imate vremena u 48 sati.

https://www.cityexpress.rs/parcel-shop/

 

Molimo Vas da naručite paket samo ako zaista želite da ga preuzmete, jer nastaju troškovi isporuke,

koje će kurirska služba naplatiti od nas. Hvala Vam ako to ispoštujete!

 

Lično preuzimanje:

Moguće je lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji u Subotici. Radnim danima od 08 do 16h časova. Samo GOTOVINSKO plaćanje!
Molimo Vas da se najavite na broj: +38165-8818-585 kako bismo pripremili robu na vreme.

Isporuka sa drugom kurirskom službom:

Ako imate ugovor sa drugom kurirskom službom, možete dati nalog za svoju kurirsku službu, samo javite nam Vaš zahtev.

Nepodignuti paketi

D Express i City Express isporučuju pošiljke na naznačenu adresu. Postoji dva pokušaja dostave s time da kurir svakako kontaktira primaoca na dati broj telefona ako ga ne nađe kući. Ako nije moguće kontaktirati primaoca, onda se kontaktira naša firma i posle trećeg puta se vraća pošiljka. Naša firma će zaračunati sve troškove nastale usled nepodizanja naručenog paketa.

Usluge Post Expresom

Na teritoriju Kosova i Metohije isporuka se vrši isključivo brzom poštom Post Expressa. U ovim slučajevima plaćanje se vrši unapred - preko računa, a roba se isporučuje za 2-3 dana nakon uplate. Vrednost robe ne sme da prevaziđe 2500 din. Ne snosimo odgovornost u slučaju ako se roba oduzme na granici.

Često postavljena pitanja

Kako da znam koji toner ili kertridž mi je potreban za moj štampač?

Na osnovu modela štampača možete proveriti koji vam je odgovarajući toner ili kertridž potreban. Model štampača najčešće je na prednjoj strani štampača oko tastera ili displeja. Kad ukucate taj broj u deo pretraživanje na veb stranici, ona će vam izlistati odgovarajući potrošni materijal a vi možete odabrati koji vam je potreban.
Ukoliko i dalje niste sigurni, najbolje da otvorite štampač i proverite oznaku na samom toneru ili ketridžu koji se već nalazi u vašem štampaču.

Ako imate bilo koja pitanja ili tražite savet, slobodno nazovite nas na sledećim brojevima:  +381 65881 8585 ili +381 24 541 523

Kako se naručuju proizvodi?

Svaka narudžbina mora da bude u pismenom obliku zbog tačnosti podataka.

Nakon što ste željene artikle stavili u korpu, kliknite na Korpu gore u desnom uglu. Prilikom poručivanja artikala iz korpe, potrebno je da unesete Vaše podatke: ime i prezime, ulica i broj, mesto isporuke, broj telefona i email adresu. Molimo Vas da obratite pažnju na tačnost podataka! Pored unetih podataka, treba da odaberete način dostave i način plaćanja.

Ako želite da račun glasi na firmu izaberite "DA" kod Informacije za naručivanje. 

U mogućnosti ste da željene artikle naručite i putem email-a office@tonerdiskont.rs ili preko telefona tel:+381 24 541 523, mob:+381 65 881 8585

Kako se preuzimaju naručeni artikli?

a) Dostava na kućnu adresu preko kuriske službe

Nudimo Vam 2 vodeće kurirske službe: City Express i Daily Express!!!

Omogućili smo izbor kuriske službe - kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata.

Kuriri isporučuju paket na Vašu adresu koju ste uneli prilikom naručivanja. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini. Molimo Vas da obratite pažnju na tačnost Vaših podataka u porudžbini kako bismo obezbedili tačnu i pravovremenu isporuku na željenu adresu.

PAKETOMAT - Dexpress - Tu opciju imate kada izaberete Daily express za kurirsku službu. Vi morate svakako da date vašu adresu, i taj dan kada Vam šaljemo paket, dobijete jednu poruku, sa linkom, gde možete preusmeriti Vaš paket na paketomat. Paket možete preuzeti u roku od 48 sati. 

PARCEL SHOP - City Express: Ne morate čekati kurira, usluga paket shop vam pruža fleksibilnost i štedi vreme. Mogućnost preuzimanja paketa u vreme kad Vam odgovara. Prilikom narudžbine Vi svakako unesite Vaše podatke za slanje. Pre isporuke dobijate poruku od City Express-a sa linkom Vaše porudžbine pomoću kojeg možete preusmeriti paket na Parcel shop u Vašoj blizini i preuzeti pošiljku kad imate vremena u 48 sati.

b) Sopstvena dostava

Ako imate ugovor sa drugom kurirskom službom, možete dati nalog za svoju kurirsku službu, samo javite nam Vaš zahtev, kako bismo pripremili robu za preuzimanje. Tel: +38165-8818-585Radno vreme kancelarije (kada može vaša kurirska služba da preuzme paket) ponedeljak- petak od 08 do 16h časova. 
 

c) Lično preuzimanje

Moguće je lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji u Subotici. Radnim danima od 08 do 16h časova. Samo GOTOVINSKO plaćanje!
Molimo Vas da se najavite na broj: +38165-8818-585 kako bismo pripremili robu na vreme.

Kako može da se izvrši plaćanje naručenog artikla?

Za kupovinu putem naše internet prodavnice moguća su 4 načina plaćanja:

PLAĆANJE POUZEĆEM - Plaćate kuriru kod preuzimanja paketa.

Posle predate narudžbine dobijete obaveštenje sa informacijama i identifikaciom narudžbine preko e-maila, ali isplatu vršite u momentu kada Vam kurir isporučuje paket. Molimo Vas da budite ljubazni i spremite tačan iznos novca za slučaj da kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur. 

BANKOVNI PRENOS ZA PRAVNA LICA – plaćanje virmanom za pravna lica

Plaćanje vršite na osnovu predračuna ili potvrde o narudžbini koju dobijete nakon potvrde narudžbine. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine / predračuna. 
Broj našeg tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.

M-BANKING / E-BANKING – plaćanje za FIZIČKA LICA

Iznos iz potvrde o narudžbini plaćate on-line preko Vašeg E ili M-bankinga. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine.
Broj našeg tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.
Uplate proveravamo više puta preko dana, ako vaša uplata stigne do 14h, robu šaljemo istog dana. 

PLATNA KARTICA – plaćanje sa karticom unapred

Plaćanje odmah prilikom narudžbine putem Vaše platne kartice – brzo i jednostavno. Prilikom kupovine, sigurnost Vaših podataka garantuje OTP banka Srbija AD, ceo proces naplate se obavlja na stranicama OTP banke koji obezbeđuje online plaćanje. Vaši podaci o platnoj kartici uopšte nisu dostupni nama. 3D Secure smanjuje rizik potencijalne zloupotrebe Vaše platne kartice. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljlive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografkse tehnologije.

Koja je cena dostave?

Cena dostave zavisi od težine paketa i od kurirske službe koju izaberete. Kod svakog proizvoda je naznačena približna težina jednog proizvoda. Pored toga možete pogledati i troškove dostave klikom na dugme: 

Na osnovu tih informacija možete izračunati cenu dostave koji se inače svakako pokazuje i u vašoj korpi.
Tačne cene dostave možete pogledati detaljnije u stavci Dostava u gornjem meniju. 

Da li postoji mogućnost za lično preuzimanje naručenog artikla?

Moguće je lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji u Subotici radnim danima od 08 do 16h časova, na adresi Samoborska 48. Potrebno je na vreme najaviti Vaš dolazak kako bismo pripremili robu na vreme. Molimo Vas da ponesete sa sobom tačan iznos gotovine.

Molim Vas nazovite nas na broju : +381-65-8818-585.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.