0 Korpa: 0 RSD
Korpa je prazna.
Novi HP LaserJet štampači idealni za mala i srednja preduzeća

Novi HP LaserJet štampači idealni za mala i srednja preduzeća

HP najavljuje proširenje ponude popularnih LaserJet modela uređajima iz serija HP LaserJet MFP M433a i M436 u regionu CEMA. Namenjeni za mala i srednja preduzeća, pouzdane performanse štampača garantuju ispunjavanje profesionalnih standarda, po veoma prihvatljivim cenama. Ova tehnologija omogućava timovima u malim preduzećima da budu maksimalno produktivni, kreativni i efikasni. Vreme i sredstva su dragoceni pa tehnologija mora da funkcioniše bez kompromisa. HP LaserJet MFP M433a i M436 omogućavaju kompanijama da izvršavaju brojne poslove zahvaljući A3 uređaju sa automatskim dvostranim štampanjem, kopiranjem i skeniranjem. Dodatno, sa brzinama štampe do 23 strane u minutu za model M436 i do 20 strana u minutu za model M433a, niko neće dugo čekati na štampu. Kod M433a prva kopija izlazi za samo 9 sekundi!

Idelno rešenje za mala i srednja preduzeća koja žele da maksimizuju vrednost i minimizuju investicije. Štampači ne žrtvuju kvalitet, a uz to imaju niske troškove korišćenja zahvaljujući originalnim HP tonerima i dugotrajnom valjku. Ovi štampači neće izneveriti firme koje žele da štampaju poslovne planove profesionalnog kvaliteta, jarkih boja, kao i marketinške materijale ili bitne administrativne dokumente, direktno u svojim kancelarijama.

IZVOR:

http://www.itsvet.com/novi_hp_laserjet_stampaci_idealni_za_mala_i_srednja_preduzeca-pcaa1-.i?id=206314

messenger logo
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".