1 - 25 od 236 proizvoda
Novo
HP 712 ORIGINAL Y (žuta) Kertridž - 29 ml / 3ED69A HP 712 ORIGINAL Y (žuta) Kertridž - 29 ml / 3ED69A
4.297 RSD
Bez PDV-a 3.581 RSD
Novo
HP 712 ORIGINAL Cy (plava) Kertridž - 29 ml / 3ED67A HP 712 ORIGINAL Cy (plava) Kertridž - 29 ml / 3ED67A
4.297 RSD
Bez PDV-a 3.581 RSD
Lexmark 56F0Z00 60K ORIGINAL PhotoConductor Lexmark 56F0Z00 60K ORIGINAL PhotoConductor
6.190 RSD
Bez PDV-a 5.158 RSD
Lexmark 56F5U0E 25K ORIGINAL Toner Lexmark 56F5U0E 25K ORIGINAL Toner
30.971 RSD
Bez PDV-a 25.809 RSD
HP 142A / W1420A ORIGINAL Toner HP 142A / W1420A ORIGINAL Toner
6.460 RSD
Bez PDV-a 5.383 RSD
HP 151A / W1510A ORIGINAL Toner HP 151A / W1510A ORIGINAL Toner
13.897 RSD
Bez PDV-a 11.581 RSD
Canon PG-540L ORIGINAL kertridž crna (black) Canon PG-540L ORIGINAL kertridž crna (black)
2.895 RSD
Bez PDV-a 2.413 RSD
HP 305 BK ORIGINAL Kertridž SET od 5 komada HP 305 BK ORIGINAL Kertridž SET od 5 komada
7.335 RSD
Bez PDV-a 6.113 RSD
ORIGINALNI TONERI
Originalni OEM (proizvođač originalne opreme) toneri su proizvedeni i dizajnirani od strane originalnog proizvođača štampača za koji se koriste.
Pošto ih obezbeđuje pouzdani izvor, oni prolaze kroz niz testova kako bi se uverili da je svaki proizvod ispravan. Dobićete određenu garanciju vezano za kvalitet i radnu efikasnost. Dakle, nema potrebe da brinete da ćete oštetiti štampač i trošiti novac na kupovinu drugog nakon kupovine originalnog toner kertridža.
Kupovinom originalnog tonera, obezbeđujete kvalitet i trajnost Vašeg štampača, i izbećićete mogućnost kvarova.
Pomoću originalnih tonera možete proizvesti štampanje najboljeg kvaliteta. Pouzdanost i trajnost štampača su garantovani uz korišćenje originalnih tonera. Dokumenti odštampani originalnim tonerom imaju tendenciju da budu otpornije na bledenje i daju oštre i skoro savršene jednobojne otiske.
Iako ovi toneri mogu koštati više od ostalih tonera, oni su najkvalitetniji toner koji možete nabaviti za Vaš štampač.
100% kompatibilnost sa određenim modelom štampača.
Lako se reciklira i ekološki je prihvatljiv.

ORIGINALNI KERTRIDŽI
Kertridž sa mastilom proizvođača originalne opreme (OEM) je kertridž za štampač napravljen od strane originalnog proizvođača štampača. Savršen spoj za savršene rezultate, OEM kertridži sa mastilom se proizvode sa najvišim nivoom preciznosti i kvaliteta. Ovi kertridži sa mastilom su idealno rešenje za obezbeđivanje najboljeg kvaliteta štampe i najbolje performanse Vašeg štampača.
Originalni kertridži su specifično proizvedeni za određeni tip I model štampača, tako je kompatibilnost zagarantovan. Iako spadaju u viši cenovni rang, originalni kertridži obezbeđuju najbolje iskustvo I kvalitet štampanja obezbeđujući trajnost štampača.
Originalni kertridži su “Eco friendly” – postoji mogućnost za njihovu reciklažu.
Kvalitet – pomoću originalnih kertridža možete proizvesti štampanje najboljeg kvaliteta
Pouzdanost – neverovatno je retko da originalni kertridži ne rade kako treba u poređenju sa kompatibilnim.
Trajanje štampanja – slike odštampane originalnim mastilom imaju tendenciju da budu otpornije na bledenje.

Često postavljena pitanja

Kako da znam koji toner ili kertridž mi je potreban za moj štampač?

Na osnovu modela štampača možete proveriti koji vam je odgovarajući toner ili kertridž potreban. Model štampača najčešće je na prednjoj strani štampača oko tastera ili displeja. Kad ukucate taj broj u deo pretraživanje na veb stranici, ona će vam izlistati odgovarajući potrošni materijal a vi možete odabrati koji vam je potreban.
Ukoliko i dalje niste sigurni, najbolje da otvorite štampač i proverite oznaku na samom toneru ili ketridžu koji se već nalazi u vašem štampaču.

Ako imate bilo koja pitanja ili tražite savet, slobodno nazovite nas na sledećim brojevima:  +381 65881 8585 ili +381 24 541 523

Kako se naručuju proizvodi?

Svaka narudžbina mora da bude u pismenom obliku zbog tačnosti podataka.

Nakon što ste željene artikle stavili u korpu, kliknite na Korpu gore u desnom uglu. Prilikom poručivanja artikala iz korpe, potrebno je da unesete Vaše podatke: ime i prezime, ulica i broj, mesto isporuke, broj telefona i email adresu. Molimo Vas da obratite pažnju na tačnost podataka! Pored unetih podataka, treba da odaberete način dostave i način plaćanja.

Ako želite da račun glasi na firmu izaberite "DA" kod Informacije za naručivanje. 

U mogućnosti ste da željene artikle naručite i putem email-a office@tonerdiskont.rs ili preko telefona tel:+381 24 541 523, mob:+381 65 881 8585

Kako se preuzimaju naručeni artikli?

a) Dostava na kućnu adresu preko kuriske službe

Nudimo Vam 2 vodeće kurirske službe: City Express i Daily Express!!!

Omogućili smo izbor kuriske službe - kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata.

Kuriri isporučuju paket na Vašu adresu koju ste uneli prilikom naručivanja. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini. Molimo Vas da obratite pažnju na tačnost Vaših podataka u porudžbini kako bismo obezbedili tačnu i pravovremenu isporuku na željenu adresu.

PAKETOMAT - Dexpress - Tu opciju imate kada izaberete Daily express za kurirsku službu. Vi morate svakako da date vašu adresu, i taj dan kada Vam šaljemo paket, dobijete jednu poruku, sa linkom, gde možete preusmeriti Vaš paket na paketomat. Paket možete preuzeti u roku od 48 sati. 

PARCEL SHOP - City Express: Ne morate čekati kurira, usluga paket shop vam pruža fleksibilnost i štedi vreme. Mogućnost preuzimanja paketa u vreme kad Vam odgovara. Prilikom narudžbine Vi svakako unesite Vaše podatke za slanje. Pre isporuke dobijate poruku od City Express-a sa linkom Vaše porudžbine pomoću kojeg možete preusmeriti paket na Parcel shop u Vašoj blizini i preuzeti pošiljku kad imate vremena u 48 sati.

b) Sopstvena dostava

Ako imate ugovor sa drugom kurirskom službom, možete dati nalog za svoju kurirsku službu, samo javite nam Vaš zahtev, kako bismo pripremili robu za preuzimanje. Tel: +38165-8818-585Radno vreme kancelarije (kada može vaša kurirska služba da preuzme paket) ponedeljak- petak od 08 do 16h časova. 
 

c) Lično preuzimanje

Moguće je lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji u Subotici. Radnim danima od 08 do 16h časova. Samo GOTOVINSKO plaćanje!
Molimo Vas da se najavite na broj: +38165-8818-585 kako bismo pripremili robu na vreme.

Kako može da se izvrši plaćanje naručenog artikla?

Za kupovinu putem naše internet prodavnice moguća su 4 načina plaćanja:

PLAĆANJE POUZEĆEM - Plaćate kuriru kod preuzimanja paketa.

Posle predate narudžbine dobijete obaveštenje sa informacijama i identifikaciom narudžbine preko e-maila, ali isplatu vršite u momentu kada Vam kurir isporučuje paket. Molimo Vas da budite ljubazni i spremite tačan iznos novca za slučaj da kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur. 

BANKOVNI PRENOS ZA PRAVNA LICA – plaćanje virmanom za pravna lica

Plaćanje vršite na osnovu predračuna ili potvrde o narudžbini koju dobijete nakon potvrde narudžbine. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine / predračuna. 
Broj našeg tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.

M-BANKING / E-BANKING – plaćanje za FIZIČKA LICA

Iznos iz potvrde o narudžbini plaćate on-line preko Vašeg E ili M-bankinga. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine.
Broj našeg tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.
Uplate proveravamo više puta preko dana, ako vaša uplata stigne do 14h, robu šaljemo istog dana. 

PLATNA KARTICA – plaćanje sa karticom unapred

Plaćanje odmah prilikom narudžbine putem Vaše platne kartice – brzo i jednostavno. Prilikom kupovine, sigurnost Vaših podataka garantuje OTP banka Srbija AD, ceo proces naplate se obavlja na stranicama OTP banke koji obezbeđuje online plaćanje. Vaši podaci o platnoj kartici uopšte nisu dostupni nama. 3D Secure smanjuje rizik potencijalne zloupotrebe Vaše platne kartice. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljlive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografkse tehnologije.

Koja je cena dostave?

Cena dostave zavisi od težine paketa i od kurirske službe koju izaberete. Kod svakog proizvoda je naznačena približna težina jednog proizvoda. Pored toga možete pogledati i troškove dostave klikom na dugme: 

Na osnovu tih informacija možete izračunati cenu dostave koji se inače svakako pokazuje i u vašoj korpi.
Tačne cene dostave možete pogledati detaljnije u stavci Dostava u gornjem meniju. 

Da li postoji mogućnost za lično preuzimanje naručenog artikla?

Moguće je lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji u Subotici radnim danima od 08 do 16h časova, na adresi Samoborska 48. Potrebno je na vreme najaviti Vaš dolazak kako bismo pripremili robu na vreme. Molimo Vas da ponesete sa sobom tačan iznos gotovine.

Molim Vas nazovite nas na broju : +381-65-8818-585.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.