0 RSD
0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

Epson EcoTank štampači i potrošni materijal

Epson EcoTank štampači i potrošni materijal

EcoTank asortiman inkjet štampača, koji je razvio proizvođač štampača Epson, prvi put je predstavljen 2015. godine i ponudio je korisnicima koji su bili frustrirani kupovinom novih štampača i potrebom da kupe skupe kertridže sa mastilom ubrzo nakon toga (ponekad čak i skuplje od štampača), štampač koji drži svoje mastilo u rezervoarima koji se mogu ponovo puniti, a ne u zamenljivim kertridžima sa mastilom.

To znači da ima manje otpada kada morate da bacite prazne kertridže ili se borite da ih reciklirate, možete da štampate duže bez potrebe za kupovinom novog mastila, a boce sa mastilom se mogu prodati po mnogo jeftinijoj ceni od ekvivalentnih kertridža za inkjet.

Sve dobro do sada? Da, u teoriji, ovo zvuči fantastično i EcoTank štampači imaju mnogo pozitivnih karakteristika koje koriste mnogim korisnicima, ali nisu bez svojih nedostataka.

Zašto je razvijen?
Možda se pitate zašto je tehnologija razvijena, ili još preciznije, zašto to uopšte nije bio standard za štampače? I to je odlično pitanje.

Ako pitate prodavca ili predstavnika kompanije Epson, siguran sam da ćete dobiti odgovor da je Epson želeo da pomogne klijentima uklanjanjem gore navedenih frustracija i dok je to u velikoj meri tačno i odličan način da se poremeti tržište štampača , ima i nekoliko drugih razloga!

Proizvođači štampača ne zarađuju mnogo ako ima novca od prodaje štampača, oni zarađuju prodajom kertridža za štampače. Zbog toga su štampači često jeftini, ali su kertridži često skuplji.

Ovo je još jedan veliki razlog zašto je EcoTank razvijen. 

Posedovanje EcoTank štampača znači da ćete morati da sipate ili prskate mastilo u komore koje se nalaze na desnoj strani mašine i to može biti potencijalno neuredno. Epson-ov savet je da nosite gumene rukavice i stavite otpadni papir ispod rezervoara.

Obavezno nosite rukavice na obe ruke! Dobijanje mastila na vašu kožu će se pokazati teškim za čišćenje. Rekavši ovo, nije komplikovano napuniti rezervoare, tako da ako budete pažljivi i odvojite vreme. Nećeš ništa prosuti!

Da li se Epson EcoTank mastilo suši?
Prema Epsonu, Ecotank mastilo se razlikuje od običnih kertridža sa mastilom koji imaju rok trajanja od 2 godine jer je mastilo u običnom kertridžu natopljeno sunđerom koji može da se osuši. Ecotank mastilo se ubrizgava u komoru gde ostaje dok se ne upotrebi. Da bi se osušio, morao bi da ispari, tako da je malo verovatno.

Međutim, glave štampača i dalje mogu da se osuše ili začepe i osuše. Prema Epsonu, glave za štampanje su posebno premazane kako bi se sprečilo sušenje i začepljenje, ali to bi zahtevalo da štampač bude redovno uključen, tako da se rutina održavanja/čišćenja izvodi svaki put kada se štampač uključi. Ako biste ga ostavili isključenim na duži vremenski period, najverovatnije biste naišli na probleme.

Benefiti korišćenja jedan od Epsonovih EcoTank štamapača:

  • Odličan kvalitet štampe, posebno sa fotografijama.
  • Skeneri su široki i mogu da stanu u velike dokumente
  • Dosta mastila u kutiji kada kupite štampač
  • Ekološki
  • Veoma niska cena po stranici
  • Ugrađen VIFI
  • Auto Duplek u 3 skuplja modela

Par modela Epson štampača: Epson EcoTank ET-2800

EcoTank ET-2800 je Epsonov početni model. Ako tražite najjeftiniji EcoTank štampač, ovo je ono što ćete dobiti. Kao što smo ranije spomenuli, svi ovi EcoTank štampači koriste isplative bočice sa mastilom sa sličnim prinosima, tako da čak i ako izaberete najjeftiniju opciju EcoTank, i dalje uštedite tonu novca na mastilu na duži rok.

Benefiti

Uključuje sve što vam je potrebno za osnovno kućno štampanje, uključujući funkcije štampanja / kopiranja / skeniranja
Ekran osetljiv na dodir u boji od 1,44 inča je lak za navigaciju, a bežično štampanje vam omogućava da štampate sa bilo kog mesta, uključujući pametni telefon
Sve četiri bočice sa mastilom uključuju mastilo na bazi boje, koje je odlično za niz osnovnih zadataka za crno i kolor štampanje.

Negativno

Ne podržava faksiranje – faksiranje je ipak dostupno na skupljim modelima!
Ne podržava automatsko obostrano štampanje – tako da morate ručno da okrenete stranicu prilikom dvostranog štampanja, što može biti neugodno sa velikim redovima za štampanje.
Brzine štampanja su male. Sa brzinama od 10 stranica u minuti za crno i 5 stranica u minuti za boje, moraćete da budete strpljivi ako mnogo štampate.

Epson WorkForce ET-3750 EcoTank bežični štampač
Epson VorkForce ET-3750 EcoTank pokreće PrecisionCore tehnologija štampanja koja daje crni tekst laserskog kvaliteta. To je kompletno bežično rešenje koje vam olakšava štampanje pomoću iPad-a, iPhone-a, Android tableta i pametnih telefona. Uključuje Vi-Fi direktni plus Ethernet.
Štampač sadrži do 2 godine mastila u kutiji. Ova količina mastila je dovoljna za štampanje oko 14.000 stranica crno ili 11.200 stranica u boji. Ovo je jednako količini mastila koja se nalazi u oko 30 kompleta kertridža sa mastilom. To znači da uštedite na troškovima kupovine 30 kertridža sa mastilom i uštedite oko 20 odlazaka u prodavnicu da biste obavili stvarnu kupovinu.

ET-3750 takođe ima automatski ulagač dokumenata od 30 listova što ga čini efikasnim. Pruža brzo automatsko dvostrano štampanje. Ima kapacitet papira od 150 listova i nudi štampanje bez ivica u veličinama 8,5" k 11". Ima LCD ekran u boji dijagonale 2,4" koji omogućava jednostavno podešavanje i navigaciju.

Epson WorkForce ET-4750 EcoTank bežični štampač u boji
Možete da koristite Epson EcoTank ET-4750 za štampanje, skeniranje, kopiranje i faksiranje. Mašina dolazi sa LCD ekranom u boji osetljivim na dodir od 6,1 m. Uključuje USB, mrežni i bežični interfejs. Ima kapacitet papira od 250 listova koji vas štedi od muke sa umetanjem papira iznova i iznova. Pruža visokokvalitetno poslovno štampanje.
Štampač pokreće PrecisionCore tehnologija za brzo, efikasno i visokokvalitetno štampanje. ADF od 30 listova omogućava brzo skeniranje. Štampač uključuje mastilo za štampanje oko 14.000 stranica crno ili 11.200 stranica u boji. Ovo je jednako oko 30 kompleta kertridža sa mastilom. VorkForce ET-4750 pomaže da se uštedi do 80% mastila sa jeftinim zamenskim bočicama. Ima ekran u boji osetljiv na dodir od 2,4" koji nudi jednostavno podešavanje i navigaciju dodirom i prevlačenjem.

Epson ET-3600 EcoTank bežični Supertank štampač
Bežični EcoTank sve-u-jednom supertank štampač omogućava štampanje bez kertridža. Mašina se isporučuje sa rezervoarima za mastilo koji se lako popunjavaju zajedno sa 2 godine mastila. Ovo mastilo može da odštampa do 8.500 stranica, što je jednako 50 kompleta kertridža sa mastilom.
ET-3600 koristi USB, ViFi i ViFi Direct kao tehnologiju povezivanja. Može da drži do 100 listova u ležištu za listove. Nema automatski ulagač dokumenata, ali je pogodan za automatsko dvostrano štampanje. Pomaže u uštedi do 80% na mastilu sa jeftinim zamenskim bocama i 50% na papiru sa automatskim dvostranim štampanjem.

Pruža nenadmašnu kombinaciju pogodnosti i vrednosti. Daje vam slobodu bežičnog štampanja pomoću pametnih telefona i uređaja. Takođe ima ugrađeni slot za memorijsku karticu za štampanje bez računara. Mono LCD od 2,2 inča omogućava laku kontrolu menija i navigaciju.

Često postavljena pitanja

Kako da znam koji toner ili kertridž mi je potreban za moj štampač?

Na osnovu modela štampača možete proveriti koji vam je odgovarajući toner ili kertridž potreban. Model štampača najčešće je na prednjoj strani štampača oko tastera ili displeja. Kad ukucate taj broj u deo pretraživanje na veb stranici, ona će vam izlistati odgovarajući potrošni materijal a vi možete odabrati koji vam je potreban.
Ukoliko i dalje niste sigurni, najbolje da otvorite štampač i proverite oznaku na samom toneru ili ketridžu koji se već nalazi u vašem štampaču.

Ako imate bilo koja pitanja ili tražite savet, slobodno nazovite nas na sledećim brojevima:  +381 65881 8585 ili +381 24 541 523

Kako se naručuju proizvodi?

Svaka narudžbina mora da bude u pismenom obliku zbog tačnosti podataka.

Nakon što ste željene artikle stavili u korpu, kliknite na Korpu gore u desnom uglu. Prilikom poručivanja artikala iz korpe, potrebno je da unesete Vaše podatke: ime i prezime, ulica i broj, mesto isporuke, broj telefona i email adresu. Molimo Vas da obratite pažnju na tačnost podataka! Pored unetih podataka, treba da odaberete način dostave i način plaćanja.

Ako želite da račun glasi na firmu izaberite "DA" kod Informacije za naručivanje. 

U mogućnosti ste da željene artikle naručite i putem email-a office@tonerdiskont.rs ili preko telefona tel:+381 24 541 523, mob:+381 65 881 8585

Kako se preuzimaju naručeni artikli?

a) Dostava na kućnu adresu preko kuriske službe

Nudimo Vam 2 vodeće kurirske službe: City Express i Daily Express!!!

Omogućili smo izbor kuriske službe - kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata.

Kuriri isporučuju paket na Vašu adresu koju ste uneli prilikom naručivanja. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini. Molimo Vas da obratite pažnju na tačnost Vaših podataka u porudžbini kako bismo obezbedili tačnu i pravovremenu isporuku na željenu adresu.

PAKETOMAT - Dexpress - Tu opciju imate kada izaberete Daily express za kurirsku službu. Vi morate svakako da date vašu adresu, i taj dan kada Vam šaljemo paket, dobijete jednu poruku, sa linkom, gde možete preusmeriti Vaš paket na paketomat. Paket možete preuzeti u roku od 48 sati. 

PARCEL SHOP - City Express: Ne morate čekati kurira, usluga paket shop vam pruža fleksibilnost i štedi vreme. Mogućnost preuzimanja paketa u vreme kad Vam odgovara. Prilikom narudžbine Vi svakako unesite Vaše podatke za slanje. Pre isporuke dobijate poruku od City Express-a sa linkom Vaše porudžbine pomoću kojeg možete preusmeriti paket na Parcel shop u Vašoj blizini i preuzeti pošiljku kad imate vremena u 48 sati.

b) Sopstvena dostava

Ako imate ugovor sa drugom kurirskom službom, možete dati nalog za svoju kurirsku službu, samo javite nam Vaš zahtev, kako bismo pripremili robu za preuzimanje. Tel: +38165-8818-585Radno vreme kancelarije (kada može vaša kurirska služba da preuzme paket) ponedeljak- petak od 08 do 16h časova. 
 

c) Lično preuzimanje

Moguće je lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji u Subotici. Radnim danima od 08 do 16h časova. Samo GOTOVINSKO plaćanje!
Molimo Vas da se najavite na broj: +38165-8818-585 kako bismo pripremili robu na vreme.

Kako može da se izvrši plaćanje naručenog artikla?

Za kupovinu putem naše internet prodavnice moguća su 4 načina plaćanja:

PLAĆANJE POUZEĆEM - Plaćate kuriru kod preuzimanja paketa.

Posle predate narudžbine dobijete obaveštenje sa informacijama i identifikaciom narudžbine preko e-maila, ali isplatu vršite u momentu kada Vam kurir isporučuje paket. Molimo Vas da budite ljubazni i spremite tačan iznos novca za slučaj da kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur. 

BANKOVNI PRENOS ZA PRAVNA LICA – plaćanje virmanom za pravna lica

Plaćanje vršite na osnovu predračuna ili potvrde o narudžbini koju dobijete nakon potvrde narudžbine. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine / predračuna. 
Broj našeg tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.

M-BANKING / E-BANKING – plaćanje za FIZIČKA LICA

Iznos iz potvrde o narudžbini plaćate on-line preko Vašeg E ili M-bankinga. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine.
Broj našeg tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.
Uplate proveravamo više puta preko dana, ako vaša uplata stigne do 14h, robu šaljemo istog dana. 

PLATNA KARTICA – plaćanje sa karticom unapred

Plaćanje odmah prilikom narudžbine putem Vaše platne kartice – brzo i jednostavno. Prilikom kupovine, sigurnost Vaših podataka garantuje OTP banka Srbija AD, ceo proces naplate se obavlja na stranicama OTP banke koji obezbeđuje online plaćanje. Vaši podaci o platnoj kartici uopšte nisu dostupni nama. 3D Secure smanjuje rizik potencijalne zloupotrebe Vaše platne kartice. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljlive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografkse tehnologije.

Koja je cena dostave?

Cena dostave zavisi od težine paketa i od kurirske službe koju izaberete. Kod svakog proizvoda je naznačena približna težina jednog proizvoda. Pored toga možete pogledati i troškove dostave klikom na dugme: 

Na osnovu tih informacija možete izračunati cenu dostave koji se inače svakako pokazuje i u vašoj korpi.
Tačne cene dostave možete pogledati detaljnije u stavci Dostava u gornjem meniju. 

Da li postoji mogućnost za lično preuzimanje naručenog artikla?

Moguće je lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji u Subotici radnim danima od 08 do 16h časova, na adresi Samoborska 48. Potrebno je na vreme najaviti Vaš dolazak kako bismo pripremili robu na vreme. Molimo Vas da ponesete sa sobom tačan iznos gotovine.

Molim Vas nazovite nas na broju : +381-65-8818-585.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.