0 Korpa: 0 RSD
Korpa je prazna.
Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

1.      Kako se naručuju proizvodi?

Svaka narudžbina mora da bude u pismenom obliku zbog tačnosti podataka. Jedna opcija od opcija koju Vam nudimo je narudžbina artikala preko web prodavnice, druga putem slanja e-maila na office@tonerdiskont.rs

2.      Kako se preuzimaju naručeni artikli?

Pošto je reč o web prodavnici naručene artikle isporučujemo D Express kurirskom službom na celoj teritoriji Srbije. Preuzimate ih od kurira prilikom isporuke.

3.      Kako može da se izvrši plaćanje naručenog artikla?

  • Bankovni prenos za pravna lica -  plaćate na osnovu predračuna ili potvrde o narudžbini koji dobijete posle završetka narudžbine. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine. Uplatom na naš tekući račun i nakon naše evidencije uplate, roba će biti spremna za isporuku shodno Vašem izboru.  Broj tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22
  • Plaćanje pouzećem, tj. u momentu isporuke -  posle predate narudžbine dobijete obaveštenje sa informacijama i identifikaciom narudžbine preko e-maila, ali isplatu vršite u momentu kada Vam kurir D Express-a isporučuje paket. Molimo Vas da budite ljubazni i spremite tačan iznos novca za slučaj da kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur. 
  • Plaćanje preko E-bankinga za fizička lica - iznos iz potvrde o narudžbini plaćate on-line preko Vašeg e-bankinga. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine.

4.      Koja je cena dostave?

Cena dostave zavisi od težine paketa, do 0,5 kg - 260 din, do 1kg je 295 din, do 2kg je 370 din, do 5kg je 470 din itd (detaljnije možete pročitati u stavci Dostava). 

5.      Da li postoji mogućnost za lično preuzimanje naručenog artikla?

Nije moguće lično preuzimanje artikala u našoj kancelariji. Robu isporučujemo isključivo preko kurirske službe!

 

messenger logo
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".