0 Korpa: 0 RSD
Korpa je prazna.
Opšti uslovi kupovine

Opšti uslovi kupovine

Opšti uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na web prodavnici Tonerdiskont.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Tonerdiskont.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune Uslova korišćenja.

Zaštita privatnosti

U ime web prodavnice Tonerdiskont.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših poslovnih partnera. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kod procesa registracije svi naši kupci imaju mogućnost da se izjasne o prijemu biltena.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo radi obavljanja poslovanja. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Ceo sadržaj prikazan na našem sajtu kao što su stranice, tekstovi, opisi fotografije su vlasništvo naše web prodavnice Tonerdiskont.rs i ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na našem sajtu smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Korisnički nalog

Korišćenjem sajta Tonerdiskont.rs odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti web prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Zadržavamo pravo da odbijemo pružanja usluga, ukidanje naloga ili otkaz narudžbenice ukoliko se ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Tonerdiskont.rs koristi vaše lične podatke koje ste naveli prilikom registracije radi dostave proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Tonerdiskont.rs . Protiv takvih aktivnosti naša firma može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opis proizvoda

Tonerdiskont.rs se trudi da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Slike su ulistracije, a u nekim slučajevima korišćene su OEM (originali) slike zbog lakšeg prepoznavanja proizvoda.

Cene proizvoda

 Sve cene su iskazane u srpskim dinarima (RSD) sa PDV (crveno označeno). Sve cene su krajnje maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om.
Naša firma zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valuta.
Naša firma nije odgovorna za moguće greške u cenama koje su prikazane.

Ažuriranje podataka na sajtu

Ažuriranje sajta vrši se više puta u toku dana, ali nažalost i pored toga nismo u mogućnosti da u potpunosti garantujemo tačnost stanja lagera i opisa proizvoda.

Uslovi kupovine na web prodavnici Tonerdiskont.rs

 Tonerdsikont.rs je web prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Brza Kupovina

Brza Kupovina je oblik kupovine za one naše  buduće potrošače, koje ne žele da se registruju na našem sajtu ali ipak žele da kupe proizvode. Za njih smo napravili mogućnost kupovine bez registracije, da bismo pojednostavili proces kupovine. Posle odabira proizvoda ponudiće se Vama mogućnost Brze Kupovine.

 Garancija i reklamacija

Sa naručivanjem i preuzimanjem proizvoda kupac se obavezuje da prihvati naše uslove reklamacije i garancije, koja se nalaze pod tačkom Garancije i reklamacije. Naglašavamo, da svi proizvodi koji se vraćaju moraju biti u orginalnoj ambalaži, neoštećeni. Po zakonu o zaštiti potrošača svi troškovi povrata robe padaju na teret Kupca.

Ostalo

Sve OEM robne marke, tipovi koja su naznačena na našem web sajtu su vlasništvo njihovih vlasnika i korišćeni su isključivo zbog lakšeg identifikacije proizvoda.

Ocenite koliko ste zadovoljni kupovinom na našem sajtu na skali 1-10.
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".