0 Korpa: 0 RSD
Korpa je prazna.
O nama

O nama

TONERDISKONT.RS

Preduzeće TR Mandarin Subotica – Tonerdiskont.rs osnovano je 2010. godine. Iskustvo stečeno višegodišnjim radom preko jedne decenije TR Mandarin je svrstalo u vodeće firme koje se bave prodajom i snabdebanjem tržišta u Srbiji sa tonerima i kertridžima. Prvobitna prodaja zasnivala se na distribuciji isključivo zamenskih tonera i kertridža. Pre dve godine, kako se širila potražnja za povećanjem obima asortimana- upornim radom i uvođenjem orinalnih tonera i kertridža svrstali smo se u red zvaničnih biznis partnera poznatog HP proizvođača.


Našim kupcima nudimo ZAMENSKE ( kompatibilne) i ORIGINALNE potrošne materijale (tonere, kertridže, drum jedinice, refil kitove, mastila i ribone) od proizvođača kao što su: HP, Samsung, Canon, Epson, Brother, Samsung, Lexmark, Xerox, Konica Minolta, Oky, Kyocera, Ricoh. Konstantnost lagera u našem magacinu pruža sigurnost, kontinuitet nabavke i mogućnost da našim kupcima ponudimo kvalitetne artikle kontrolisanog porekla i po povoljnijim cenama.

Naš tim je spreman da na maksimalno poslovan i prepoznatljivo ljubazan način ispuni sve Vaše zahteve I odgovori na sva Vaša pitanja iz domena naše delatnosti. Trudimo se da nabavka i isporuka bude tačna i ekspeditivna. Dobitnici smo sertifikata ( E-Trustmark) za dostizanje visokih standarda i oznake poverenja u oblasti elektronske trgovine.

Poverenje nam je pružilo više hiljada potrošača. Među njima se nalaze brojne renomirane kuće raznih delatnosti, javne ustanove, organizacije i dr. Tonerdiskont može postati i Vaš partner i oslonac koji Vam omogućava kvalitetnije i brže obavljanje poslovnih aktivnosti i to po veoma povoljnim cenama uz profesionalnu uslugu.

Pozivamo Vas da nam se javite i da se uverite u povoljnost i kvalitet naše ponude.

Vizija

Naša vizija je da postanemo lider u domenu  prodaje potrošnog materijala za štampače na teritoriji cele Srbije i da na taj način u potpunosti zadovoljimo potrebe društva i pojedinaca za određene poslovne ili privatne svrhe.

Misija

Ostvarivanje maksimalnog zadovoljstva naših kupaca pružanjem proizvoda visokog kvaliteta u što kraćem vremenu i po najpovoljnijim cenama.

Ciljevi

  • Zadovoljenje potreba naših kupaca u svakom trenutku i na sto kvalitetniji i efikasniji način
  • Najbolja asortimanska ponuda i konkurentne cene
  • Kontinualno praćenje i usvajanje novih tehnologija
  • Neprekidno praćenje i razumevanje zahteva i potreba kupaca
  • Održavanje kvalitetnih odnosa sa dobavljačima
  • Kvalitetom svojih proizvoda i profesionalnim odnosom prema radu negovati poverenje svojih poslovnih partnera i sticati nove
  • Obezbeđenje maksimalne motivisanosti zaposlenih u svakom trenutku
  • Kontinualno usavršavanje i edukovanje zaposlenih, koji su i osnovni izvor naše energije

 

messenger logo
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".