0 Korpa: 0 RSD
Korpa je prazna.
Načini plaćanja

Načini plaćanja

Načini plaćanja - Za kupovinu putem naše internet prodavnice moguća su tri načina plaćanja: 

Bankovni prenos za pravna lica -  plaćate na osnovu predračuna ili potvrde o narudžbini koji dobijete posle završetka narudžbine. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine. Uplatom na naš tekući račun i nakon naše evidencije uplate, roba će biti spremna za isporuku shodno Vašem izboru. 
Broj tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.  
Naša firma - Prodavac će svakako poslati zvanični predračun nakon narudžbine. Za narudžbine poslate posle 16h predračun se šalje narednog radnog dana.
Plaćanje pouzećem, tj. u momentu isporuke -  posle predate narudžbine dobijete obaveštenje sa informacijama i identifikaciom narudžbine preko e-maila, ali isplatu vršite u momentu kada Vam kurir D Express-a isporučuje paket. Molimo Vas da budite ljubazni i spremite tačan iznos novca za slučaj da kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur. 
Plaćanje preko E-bankinga za fizička lica - iznos iz potvrde o narudžbini plaćate on-line preko Vašeg e-bankinga. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine. 
Broj tekućeg računa:  
OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.
Plaćanje platnim karticama VISA/ MasterCard/ Dina za fizička i pravna lica - iznos narudžbine plaćate sa karticom odmah nakon porudžbine. 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljlive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografkse tehnologije.

Bezbednost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, OTP Banka Srbija, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, niti zaposlenima u TR Mandarinu.

Nepodignuti paketi - Naša firma će zaračunati sve troškove nastale usled nepodizanja naručenog paketa.

Cene - Sve cene su iskazane u dinarima (RSD) sa PDV-om (crveno označeno). Sve cene su krajnje maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om.
Naša firma zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valuta. Zadržavamo pravo za moguće greške koje su prikazane.

messenger logo
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".