0 Korpa: 0 RSD
Korpa je prazna.
Načini plaćanja

Načini plaćanja

Načini plaćanja - Za kupovinu putem naše internet prodavnice moguća su tri načina plaćanja: 

Bankovni prenos za pravna lica -  plaćate na osnovu predračuna ili potvrde o narudžbini koji dobijete posle završetka narudžbine. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine. Uplatom na naš tekući račun i nakon naše evidencije uplate, roba će biti spremna za isporuku shodno Vašem izboru. 
Broj tekućeg računa:  OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.  
Naša firma - Prodavac će svakako poslati zvanični predračun nakon narudžbine. Za narudžbine poslate posle 16h predračun se šalje narednog radnog dana.
Plaćanje pouzećem, tj. u momentu isporuke -  posle predate narudžbine dobijete obaveštenje sa informacijama i identifikaciom narudžbine preko e-maila, ali isplatu vršite u momentu kada Vam kurir D Express-a isporučuje paket. Molimo Vas da budite ljubazni i spremite tačan iznos novca za slučaj da kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur. 
Plaćanje preko E-bankinga za fizička lica - iznos iz potvrde o narudžbini plaćate on-line preko Vašeg e-bankinga. Za poziv na broj dovoljno je da unesete broj narudžbine. 
Broj tekućeg računa:  
OTP banka Srbija a.d. 325-9500700025310-22.
Plaćanje platnim karticama VISA/ MasterCard/ Dina za fizička i pravna lica - iznos narudžbine plaćate sa karticom odmah nakon porudžbine. 

Nepodignuti paketi - Naša firma će zaračunati sve troškove nastale usled nepodizanja naručenog paketa.

Cene - Sve cene su iskazane u dinarima (RSD) sa PDV-om (crveno označeno). Sve cene su krajnje maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om.
Naša firma zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valuta. Zadržavamo pravo za moguće greške koje su prikazane.

messenger logo
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".